Hoppa till sidans innehåll

Nya funktionärer

24 OKT 2019 09:36
Finspångs SOK behöver förstärkning i kommittéerna. Ta chansen att göra en ideell insats tillsammans med dina klubbkompisar. Det brukar vara roligt och givande! Gå med i en kommitté eller tipsa om någon du tror skulle passa.
  • Uppdaterad: 24 OKT 2019 09:36

Till nästa säsong behövs förstärkning på bland annat dessa poster:

TTK, Tränings- och Tävlings-kommittén

Vi behöver förstärka TTK med en eller flera personer. TTK har i huvudsak ansvar för klubbens träningar och stafett-deltagande. Det finns stora möjligheter att välja vilka typer av uppgifter man vill göra. Det kan vara planering, info, lägga träningar, ordna läger och resor, hålla i träningar mm. För närvarande är det vi, Olle Lindman, Elin Gunnarsson och Benny Lindgren i kommittén. Riktigt kul har vi och vi vill gärna bli fler! Kontakta gärna någon av oss om du vill veta mer. Det finns bra möjligheter till egen utveckling i form av lokala och nationella utbildningar. Kontaktperson: Olle Lindman 0727156109.

U-kom, Ungdomskommittén

Vi behöver förstärka U-kom med flera personer. U-kom har ansvar för klubbens ungdomsverksamhet inom orientering. Vårt mål är att erbjuda en verksamhet med glädje och gemenskap som får ungdomarna att utvecklas och ger förutsättningar för livslångt engagemang inom orienteringssporten.

Stommen i verksamheten är träningar, stafetter och läger, men det är vi som bestämmer hur verksamheten ska se ut! Det finns många sätt just Du kan bidra inom u-kom, kanske älskar du att jobba med barns och ungdomars utveckling eller kanske är du en hejare på att planera resor eller laga mat för ett helt kompani? Uppgifterna inom u-kom sträcker sig alltifrån planering, information, lägga träningar, ordna läger och resor, hålla i träningar mm, och inte minst stötta våra barn och ungdomar efter deras förutsättningar.

Inför 2020 är vi hittills Eva Göhl, Jesper Waldfelt, Åke Larsson och Marika/Martin Östemar som är med i kommittén men vi behöver bli fler! Kontakta gärna någon av oss om du vill veta mer. Det finns bra möjligheter till egen utveckling i form av lokala och nationella utbildningar. Kontaktperson: Eva Göhl, 070-575 39 27.

Tävlingsledare för Finspångs stadslopp

Finspångs stadslopp är en av FSOK´s främsta inkomstkällor. Stadsloppet är något av en succé och börjar bli en riktigt fin tradition i Finspång. Uppdraget är främst att se till att bemanningen av FSOK´s del av arrangemanget fungerar. Det innebär mycket kommunikation med våra partners Mikael Grip och Stefan Fransson och naturligtvis FSOK-medlemmarna.

Övriga kommittéer och vår verksamhet

Vi har även behov av att fylla på i våra övriga kommittéer, skid, veteran, motion/bredd, materialförvaltning, Torstorp (klubbstugan), spår, information/hemsida, karta och mark. Det kanske är så att du vill bidraga med en specifik uppgift för att stötta någon kommitté eller vår verksamhet. Alla insatser är välkomna stora som små, allt för att vi ska trivas och ha roligt i vår klubb. Är du intresserad och vill hjälpa till, hör av dig till någon i styrelsen eller till någon i kommittéerna.

Med vänliga hälsningar
styrelsen
Mats Rosander, Ingrid Svensson, Henrik Göhl, Anders Axelsson, Anneli Wiklund, Malin Ax och Lena Lindman

Skribent: Lena Lindman

Våra sponsorer:

Coop Finspång

Gränges

KL Industri

Siemens

Swedbank

Vallonbygden

XL Bygg Finspång

 

Logga_Trp

noname webshop

klubbkod: 12009

Postadress:
Finspångs SOK - Orientering
Torstorps motionscentral
61234 Finspång

Besöksadress:
Torstorps motionscentral
61234 Finspång

Kontakt:
Tel: 012219201
E-post: This is a mailto link

Se all info