Hoppa till sidans innehåll

Eriks testrunda virtual race

03 NOV 2020 10:12
  • Uppdaterad: 03 NOV 2020 10:12

Spring, jogga eller gå Eriks testrunda. En härlig runda i västra Finspång. Långa: 6,4 km och korta 4,2 km. Vi lanserar här en utmaning, spring när du vill mellan 5:e och 19:e november! Rundorna är upplagda i Strava där du kan tävla mot andra om du vill.  Du kan även e-posta din tid till This is a mailto link .

Här kommer en sammanfattning:

Bansträckning och tider

Vilken härlig uppslutning det har varit på Eriks testrunda denna tvåveckorsperiod! Vi summerar bland annat:
Linnea Claesdotter sätter nytt rekord på långa med tiden 22:40 och innehar därmed både dam och totalkronan! Riktigt bra sprunget och grattis!
John Gruväng satte en mycket bra tid på långa som placerar honom på 4:e plats genom alla tider. Och så drämde han till med banrekord på korta!
Unga Emma Engström visade stor envishet och sprang fort på både långa och korta. På korta fick hon till en mycket bra tid som helt klart ger ledning i klassen unga tjejer. Damledningen på korta knep Åsa Gunnarsson med en sekund(!), grattis!
Härligt att se familjeutmaningen med far, mor och son Gunnarsson, och jämnt har det varit! Kan tro att det redan snackas om revanch vid middagsbordet?
Jämna kamper har det varit på både korta och långa och man ser verkligen att det har varit rekordförsök. Daniel Östrand sätter en fin tid på långa. Mats raketen Nilsson gled in på en fin tid på korta samma kväll vilket räckte till en all time bronsplats!
Vi kommer defenitivt att köra fler utmaningar på Eriks testrunda! Det vore väldigt kul att få till en kväll med gemensam start i realtid när restriktionerna släpper. Så länge finns segmenten kvar, ut och utmana dig själv!
Skribent: Olle Lindman
Epost: This is a mailto link

Våra sponsorer:

Coop Finspång

Gränges

KL Industri

Siemens

Swedbank

Vallonbygden

XL Bygg Finspång

 

Logga_Trp

noname webshop

klubbkod: 12009

Postadress:
Finspångs SOK - Orientering
Torstorps motionscentral
61234 Finspång

Besöksadress:
Torstorps motionscentral
61234 Finspång

Kontakt:
Tel: 012219201
E-post: This is a mailto link

Se all info